Vår trevliga tandklinik på Österlen är nu till salu

Nu har du möjlighet att förvärva en fin klinik på Österlen. I Simrishamn finns Tandkliniken på Österlen som nu är till salu. Det är en välutrustad klinik med en omsättning på ca 4,5 till 5 miljoner de senaste åren. 

Belägen i en region med en äldre befolkning, har Tandkliniken på Österlen en stabil grund för tandvårdsverksamhet då Simrishamns befolkning har en stor andel äldre med stora behov av tandvård.

Kliniken är utrustad med tre behandlingsrum, varav två används av våra duktiga tandhygienister. Det tredje behandlingsrummet nyttjas för närvarande av vår konsulttandläkare. 

Här finns möjligheten att utveckla och inreda ett extra behandlingsrum, vilket ger utrymme för expansion och ökad kapacitet.

Ursprungligen en FTV klinik, därefter Praktikertjänst i 40 år. 2002 hyrde jag som tandhygienist del av kliniken och 2021 tog jag över hela. Men med ålderns rätt har jag beslutat att det är dags för någon annan att ta över verksamheten.

Ytterligare information: Thomas Grundkvist, 0709-411 762 eller epost thomas@grundkvist.se.

Det här är kliniken

3 behandlingsrum, panoramaröntgen, steril, kök, personalutymmen, väntrum och reception. Ny aircondition. Administration med Alma. OnePix digital röntgen.
Klicka på bilderna för mer info.

Behandlingsrum 1
Behandlingsrum 2
Behandlingsrum 3
Panoramaröntgen
Steril
Reception & väntrum

Planskiss över kliniken

Totalt 176 kvm och finns på hela bottenplanet med undantag för en enrumslägenhet.

Simrishamn

Simrishamn är en liten stad belägen vid Östersjökusten i södra Sverige. Staden är känd för sin pittoreska hamn med fiskebåtar och färgglada hus längs vattnet. Den har en charmig atmosfär med smala gränder, mysiga kaféer och lokala butiker. Simrishamn är också omgivet av vacker natur med böljande åkrar, gröna kullar och sandstränder i närheten. Staden är populär för både turister och lokalbefolkning som söker avkoppling och en genuin småstadskänsla. Foto: Simrishamns kommun.

Intresserad?

Kontakta mig på telefon 0709-411 762 eller thomas@grundkvist.se

Thomas Grundkvist